Art hotel Spaander kent een lange historie met het ondersteunen van goede doelen. Juist ook voor hen die aan het begin van hun leven om uiteenlopende redenen met tegenslag te maken hebben gehad. Het is met veel plezier dat wij een bijdrage leveren aan het fantastische werk van Stichting Ons Huis Jouw Thuis. Door kinderen een goede en veilige basis te bieden in het leven, bouwen we samen aan een mooie toekomst voor ons allemaal.

Klik hier voor de website

Villa Saron, het gezinshuis van Anne Marie en Maurits, sponsort Ons Huis Jouw Thuis omdat zij er volledig achter staat dat een klein steuntje in de rug een mensenleven positief kan veranderen.

Particuliere initiatieven

Stichting Ons Huis Jouw Thuis is een officieel geregistreerde stichting. U kunt erop vertrouwen dat uw bijdrage volledig, direct of indirect, naar de pleegkinderen gaat

De stichting is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hiermee zijn uw giften aftrekbaar voor de belasting. RSIN 851432128. Particulieren of bedrijven die op welke manier dan ook een bijzondere bijdrage willen leveren aan de stichting kunnen met ons contact opnemen. Uw logo, bedrijfsnaam en/of een link naar uw website worden dan op de pagina met sponsors geplaatst.